VM ESSENTIAL

8364829

MIN SKÄRM TÄNDS INTE

=>Din cykel fungerar med batteri

Kontrollera polariteten +/- hos batterierna. Om problemet kvarstår, starta om med nya batterier.

MIN SKÄRM VISAR INTE KORREKT MÅTTENHET FÖR DISTANS

Konfigurationsproblem med skärmen

=>Kontrollera att brytaren på skärmens baksida står på \"Km\" för kilometervisning och på \"Mi\" för miles-visning

=>Tryck på \"RESET\"-knappen för att genomföra modifieringen

JAG KAN INTE SKRUVA FAST PEDALERNA

Pedalen till höger (R) och pedalen till vänster (L) har inte samma riktning på skruvarna :

ETT LJUD HÖRS FÖR VARJE VARV MED PEDALERNA

Lossa ett varv och skruva sedan åt pedalerna hårt

MIN CYKEL GER IFRÅN SIG ETT KONSTIGT LJUD

Skruva åt alla skruvarna på cykeln.

JAG HAR ETT PROBLEM SOM RÖR MOTSTÅNDET

Skruva loss röret som håller upp styret och kontrollera att kabelanslutningen har utförts korrekt