VM COMFORT BLACK

8359839

Försäljningsdatum: 2015

DISPLAYEN FUNGERAR INTE

1 - Undertill på displayen kan du kontrollera att allting är kopplat som det ska.

2 - I kopplingen mellan de två delarna ned från styret finns där också en koppling - kontrollera att den också är kopplad som den ska.

3 - Kontrollera att adaptorn är ikopplad korrekt på cykeln och att den fungerar.

MIN DISPLAY VISAR INTE DE RÄTTA VÄRDENA FÖR AVSTÅND

Din display är i viloläge :

1 - Hålle inne \"Start\"-knappen tills du ser KM eller MI på skärmen.

2 - Tryck på pilen till höger för att ändra mellan KM (kilometer) och MI (miles).

3 - Tryck på \"Start\"-knappen för att bekräfta ditt val.